Objednajte sa +421 911 617 130


Ochrana osobních údajů

Ochrana osobných údajov
Informácie o zákazníkoch sú uchovávané v súlade s platnými zákonmi Slovenskej republiky,
hlavne so zákonom č.18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov. ReDerm, s.r.o. všetky údaje
získané od zákazníkov využíva výlučne vlastné potreby spoločnosti a neposkytuje ich tretím
osobám. Tieto osobné údaje môže poskytnúť iným osobám, len za základe Zmluvy
o sprostredkovaní osobných údajov.


RSS

Novinky

Mezonite- lifting

01. august 2018
Lifting pomocou mezonití Novinka v oblasti miniinvazívneho liftingu! Intenzívne  vypnutie a omladenie  kože pomocou mezonití, podvihnutie kontúr tváre.

Nové liftingové a výplňové ošetrenie!

21. september 2017
Crystalys je výplňový materiál , ktorý podporuje tvorbu a ukladanie prirodzeného kolagénu. Pokožke dodá potrebný objem a obnoví prirodzené kontúry. Má výborný bezpečnostný profil a dlhotrvajúce účinky. Objednajte sa na tel.čísle 0911 617 130

Kontrola znamienok

Kontrola znamienok

Prví v SR Vám od októbra 2013 ponúkame najpresnejšie vyšetrenie znamienok pomocou digitálneho dermatoskopu FotoFinder. Mapovanie celého povrchu tela. Najlepšia prevencia proti vzniku rakoviny kože! Objednajte sa na tel.č.0911 617 130.


Adresa centra:

ReDerm, s.r.o.,
MUDr. Zuzana Repková
Levočská č. 1 (bývalá Jednota),
064 01 Stará Ľubovňa

Telef. č. ambulancia: +421 524 468 426
Mobilné č. laserové centrum:
+421 911 617 130
Mail: 

Ordinačné hodiny:

Ambulancia: Utorok, Streda:

8.00 - 12.00 h  12:30 - 14:30 h

Ošetrení budú iba zapísaní pacienti.

LASEROVÉ CENTRUM: denne

Pondelok - Piatok :

podľa objednania, aj mimo ordinačných hodín.

 

Partneri našej ordinácie

Medical clinic Medical tech

© 2018 ReDerm, s.r.o. - všetky práva vyhradené

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránok

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Na začiatok ↑